Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

VI. TLC – Acro Dance Országos Táncverseny

Balatonfüred 2014. 10. 19. 
 
Ez a nap felejthetetlen napként kerül be a  Acro Dance Sporttánc Egyesület történetébe. 
A rendezvény több szempontból is a „legek” listájára került, egyrészt a nevezési létszám a legmagasabb volt az eddigi rock and roll versenyek történetében.
 A rangos eseményen 22 egyesület, közel 700 táncosa vett részt. A táncosok kis (4-6 fő) és nagyformációs (7-12 fő) kategóriák children (11 éves korig), serdülő (8-13 év), junior (8-15 év) korosztályban, valamint páros akrobatikus rock and roll felnőtt C illetve B kategóriában mérték össze erejüket és tudásukat.
 A másik kiemelkedő tény szintén számadatokhoz fűződik, méghozzá a rendezvény látogatottságát illetően. A fergeteges hangulatot, a táncosok alapozták meg kűrjükkel, amit közönség lelkesedése tovább fokozott. Mindehhez hozzájárult a verseny minőségének magas színvonala, a dekoráció, a fényeffektusok, a csodálatos serlegek és érmek, valamint a felkészült rendezői gárda. Az Acro Dance SE évek óta folyamatosan kiváló versenyeket szervez, de különösen a mostani verseny alapján joggal pályázhat az ÉV VERSENYE címért.
Az egyesület versenyzőinek alapos felkészülését siker koronázta. Két fantasztikus teljesítményt nyújtó nagyformáció dobogón végzett.
A korábbi eredmények alapján az Acro Dance SE 14 formációja vett részt a versenyen és a két előbb említett formációkon kívül még 3 kiváló eredmény született.  A JOY (Junior kisformáció) éppen lecsúszva a dobogóról a 4. helyen, a FANTASTIC (Serdülő kisformáció) a 6. helyen, a PÁRDUC ROCK (Junior kisformáció) a 7. helyen végzett.
 
Serdülő nagyformációs kategóriában a MEGAROCK csapata (Bácskai Kinga, Bohon Dorka, Braun Diána, Csidei Rebeka, Edelényi Szabó Alexa, Domonkos Dorina, Horváth Csenge, Fodor Anna, Kiss Regina, Lenti Dorina , Vas Alexandra, Tatai Viktória,) új kűrjét mutatta be, ami gladiátor stílust képvisel, mind a ruhát, mind a zenét illetően. A versenyen hatalmas sikert arattak és a dobogó harmadik fokán emelhették magasba kupájukat. 
 
Junior nagyformációs kategóriában a HIGH FIVE nevű formáció (Izsó Fanni, Kiss Antónia, Németh Fanni, Ruzsiczky Nóra, Sebestyén Dóra, Vörös Laura, Bujáky Eszter, Koszorús Kitti, Kovács Brigitta, Kulcsár Orsolya, Kovács Petra, Tromler Kata Rebeka) büszkélkedhet a bronzéremmel. A lányok ismét megmutatták, hogy az ország legjobb formációi közé tartoznak. Ezt nem csak a hétvégén elért helyezésük bizonyítja. A csapat a 2014-es versenyszezonban megszerzett pontjai és eredményei alapján az országos ranglista harmadik helyével kvalifikálta magát a novemberben megrendezésre kerülő lengyelországi akrobatikus rock and roll Világkupára. 
 
Tromlerné Rusz Rita
Acro Dance SE 
 
 

 

VI. TLC ORSZÁGOS AKROBATIKUS ROCK AND ROLL BAJNOKSÁG

2014. október 19-én, 11 órai kezdettel rendezzük meg immár hatodik alkalommal a TLC Országos Akrobatikus Rock and Roll Bajnokságot Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

Rendezvényünkön az ország legjobb lányformációi és párosai vesznek részt. A három régió (Nyugat-Magyarország, Kelet-Magyarország és Budapest) 22 Sporttánc Egyesületének közel 700 táncosa mérheti össze tudását.

Egyesületünk a legmagasabb versenyzői létszámmal vesz részt a hazai rendezésű bajnokságon. 14 formációnk összesen 120 táncossal állhat majd színpadra. Formációink teljes erőbedobással készülnek az országos megmérettetésre. Egyesületünket a következő csapatok képviselik:

Children kisformációs kategória: CuKick, Empire, Spirit, Surprise
Children nagyformációs kategória: Csajosokk, Kick Star, Selfie
Serdülő kisformációs kategória: Camp Rock, No Limit, Fantastic
Serdülő nagyformációs kategória: MegaRock
Junior Kisformációs kategória: Joy, Párduc Rock
Junior nagyformációs kategória: High Five

Szurkoljunk együtt az Acro Dance versenyzőinek! Hajrá Acro Dance! Éljen a Rock and Roll!

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2020 | Klikk: 8519 / 655
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár