Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális
 

2 ARANY, 2 EZÜST, 2 BRONZ - ACRO DANCE ISMÉT AZ ÉLEN

Az Acro Dance táncosai ismét bebizonyították, hogy Területi verseny dobogója nem maradhat Acro Dance-es csapat nélkül! Egyesületünk 13 formációja mérettette meg magát a szombaton megrendezett Ajkai Területi versenyen.
Junior kategóriában a kisformációk között két Acro Dance-es csapat is versenyzett. Mindkét formációnk egyenes ágon jutott tovább. A döntőben rendkívül szoros verseny alakult ki, végül a Párduc Rock ezüstérmet, a Joy pedig bronzérmet szerzett.
Junior nagyformációs kategóriában a Világkupára készülő High Five csapatunk egyértelmű pontozás alapján 1. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel stabilan vezetik a Ranglistát.
Serdülő kisformációs kategóriában két dobogós eredményünk is lett! Fantastic serdülő kisformációnk ezüstéremmel, Camp Rock néven futó csapatunk pedig bronzéremmel tért haza. Serdülő nagyformációban változatlan a helyzet. MegaRock nagyformációnk az új kűrjével is tarolt. Mind az öt pontozó őket látta a legjobbnak, így a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Ezzel az eredménnyel továbbra is a Ranglista élén vannak. 
Children kisformációs kategóriában 17 csapatból mind a 4 formációnk a középdöntőbe táncolta magát, 2 csapatunk pedig a döntős kűrjét is bemutathatta. Végül a Spirit 5. , a CuKick 6. , a Surprise 12. és az Empire 13. helyen zárta a versenyt. A lányok nagyformációs kategóriában is helyt álltak. A Kick Star children nagyformáció 4. , a Selfie 6. , míg a CsajoSokk  7. helyezést ért el.

A kiváló eredmények még nagyobb lendületet adnak a lányoknak az október 19-én megrendezendő Országos Versenyre, melyet az Acro Dance SE szervez!

 

RAJTOL A MÁSODIK FÉLÉV

2014. október 4-én Ajkára utazunk, a második félév első területi versenyére.  A pár hónap kihagyás sem jelent akadályt az Acro Dance SE táncosainak. Egész nyáron és egész szeptemberben gőzerővel készültek, hogy minél eredményesebben induljon ez a félév. 
Összesen 13 csapatunk mérheti össze tudását Nyugat-Magyarország többi egyesületével. Children kisformációs kategóriába négy csapatunk: a Cu-Kick, az Empire, a Spirit és a Surprise állhatnak színpadra. Serdülő kisformációs csapataink: a Camp Rock és a Fantastik. Junior kisformációs kategóriában két csapatunk indul: a Joy és a Párduc Rock. Children nagyformációs kategóriában három csapatunk mutathatja meg tudását: a CsajoSokk, a Kick Star és a Selfie. Serdülő nagyformációnk a MegaRock, Junior nagyformációnk pedig a világversenyre kvalifikált High Five.  
 

 

SZERETETTEL MEGHÍVJUK A 6. TLC - ACRO DANCE AKROBATIKUS ROCK AND ROLL TÁNCVERSENYRE!

 

 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2020 | Klikk: 8601 / 737
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár