Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

Töretlen sikerek

A balatonfüredi székhelyű Acro Dance Sporttánc Egyesület május 17-én, Országos Bajnokságon vett részt Gyöngyösön, ahol nagyszerű eredményekkel zárhatták a napot.

Minden csapat döntőbe jutott és kifogástalan helyezéseket értek el. 

Külön elismerést érdemel a MegaRock serdülő nagyformáció. A csapatról tudni kell, hogy Nyugat-Magyarország legsikeresebb serdülő nagyformációja. Gyöngyösön is megmutatták, hogy kitartó munkával, versenyről versenyre jobb eredmények születhetnek. A két fantasztikus kűrjük után a dobogó második fokára állhattak fel, ezzel az Országos Ranglista második helyén állnak. 

Érmes Anyák napja

Május első vasárnapja most nem csak az anyukákról, hanem táncos lányainkról is szólt. Egyesületünk május 4-én Kick Dance versenyen vett részt, a pestszentimrei Sportkastélyban. A lányok már kora reggel eldöntötték, hogy fantasztikus helyezésekkel ajándékozzák meg Édesanyjukat a nap végén, és úgy tűnik ez sikerült is nekik. 

A Supergirls felnőtt C kisformációs és a Shake Up children C kisformációs csapatok a negyedik helyen végeztek. 

A Heart Breakers junior B kisformációs kategóriában, az Empire children C kisformációs kategóriában és a Like szintén children C kisformációs kategóriában harmadik helyezést ért el így bronzéremmel térhetett haza.

A Camp Rock junior B kisformációs és a CsajoSokk children nagyformációs csapataink a legfényesebb éremmel a nyakukban állhattak a dobogó legfelső fokára. 

 

Országos sikerek

Egyesületünk kétnapos országos versenyen vett részt a hétvégén, Budapesten. A két nap alatt összesen nyolc csapatunk állhatott színpadra és mérhette össze tudását az ország többi egyesületével.

Első napon a felnőtt kisformációk kaptak lehetőséget. Egyesületünket két csapat képviselte és nagyon szép eredménnyel zárhatták a napot. A Fresh nevű kisformáció a 8. helyen végzett, míg a Stars teljesítménye a 7. helyhez volt elegendő.

A második nap már 6 csapatunk mutathatta be kűrjét. Ebből 3 kisformáció és 3 nagyformáció. A legkisebbek között a Kick Star children nagyformáció, a 9. helyen végzett, míg a Spirit nevű children kisformáció a 4. helyet tudhatja magáénak.  Az egyel nagyobbaknál a MegaRock nagyformáció a dobogó 3. fokára állhatott fel és térhetett haza bronzéremmel. A junioroknál két kisformációnk is a középmezőnyben végzett. A Joy a 8. helyen, a Párduc Rock pedig a 7. helyen zárhatta a versenyt. A High Five nevű nagyformáció az elődöntő után egyenes ágon a harmadikként jutott a döntőbe és a 7. helyen végeztek.


 

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó pihenést kívánunk!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 10306 / 26448
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár