Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

Töretlen sikerek

A balatonfüredi székhelyű Acro Dance Sporttánc Egyesület május 17-én, Országos Bajnokságon vett részt Gyöngyösön, ahol nagyszerű eredményekkel zárhatták a napot.

Minden csapat döntőbe jutott és kifogástalan helyezéseket értek el. 

Külön elismerést érdemel a MegaRock serdülő nagyformáció. A csapatról tudni kell, hogy Nyugat-Magyarország legsikeresebb serdülő nagyformációja. Gyöngyösön is megmutatták, hogy kitartó munkával, versenyről versenyre jobb eredmények születhetnek. A két fantasztikus kűrjük után a dobogó második fokára állhattak fel, ezzel az Országos Ranglista második helyén állnak. 

Érmes Anyák napja

Május első vasárnapja most nem csak az anyukákról, hanem táncos lányainkról is szólt. Egyesületünk május 4-én Kick Dance versenyen vett részt, a pestszentimrei Sportkastélyban. A lányok már kora reggel eldöntötték, hogy fantasztikus helyezésekkel ajándékozzák meg Édesanyjukat a nap végén, és úgy tűnik ez sikerült is nekik. 

A Supergirls felnőtt C kisformációs és a Shake Up children C kisformációs csapatok a negyedik helyen végeztek. 

A Heart Breakers junior B kisformációs kategóriában, az Empire children C kisformációs kategóriában és a Like szintén children C kisformációs kategóriában harmadik helyezést ért el így bronzéremmel térhetett haza.

A Camp Rock junior B kisformációs és a CsajoSokk children nagyformációs csapataink a legfényesebb éremmel a nyakukban állhattak a dobogó legfelső fokára. 

 

Országos sikerek

Egyesületünk kétnapos országos versenyen vett részt a hétvégén, Budapesten. A két nap alatt összesen nyolc csapatunk állhatott színpadra és mérhette össze tudását az ország többi egyesületével.

Első napon a felnőtt kisformációk kaptak lehetőséget. Egyesületünket két csapat képviselte és nagyon szép eredménnyel zárhatták a napot. A Fresh nevű kisformáció a 8. helyen végzett, míg a Stars teljesítménye a 7. helyhez volt elegendő.

A második nap már 6 csapatunk mutathatta be kűrjét. Ebből 3 kisformáció és 3 nagyformáció. A legkisebbek között a Kick Star children nagyformáció, a 9. helyen végzett, míg a Spirit nevű children kisformáció a 4. helyet tudhatja magáénak.  Az egyel nagyobbaknál a MegaRock nagyformáció a dobogó 3. fokára állhatott fel és térhetett haza bronzéremmel. A junioroknál két kisformációnk is a középmezőnyben végzett. A Joy a 8. helyen, a Párduc Rock pedig a 7. helyen zárhatta a versenyt. A High Five nevű nagyformáció az elődöntő után egyenes ágon a harmadikként jutott a döntőbe és a 7. helyen végeztek.


 

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó pihenést kívánunk!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 20731 / 23519
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár