Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

 

Vége a területi versenyeknek

A 2014 tavaszi versenyszezonban nincs több területi megmérettetés, de a lányok még nincsenek túl a nehezén. A következő összecsapás egy Országos Bajnokság lesz április 26-27-én, Budapesten. Egyesületünket 8 csapat képviseli majd a két napos rendezvényen. Lehet, hogy a lányok fáradtak és pörgős időszak áll mögöttük, de teljes erőbedobással hajtanak minden edzésen, hogy tovább fényesítsék hírnevünket! 


 

A hétvégi termés: 5 arany, 6 ezüst, 1 bronz

Fantasztikus, eredményekben gazdag és egyben fárasztó hétvégét tudhatunk magunk mögött. Nagyszerűen szerepeltek az Acro Dance SE csapatai a szombati és vasárnapi versenyeken.

Szombaton, a Székesfehérváron megrendezett területi versenyen, 2 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 1 bronzérmet sikerült bezsebelni az Acro Dance-es lányoknak! Harmadik helyen végzett a JOY. A dobogó második fokára állhatott fel a KICK STAR, a PÁRDUC ROCK, a SPIRIT és a FANTASTIC. A legfényesebb éremmel pedig két nagyformációnk a MEGA ROCK és a HIGH FIVE térhetett haza.

Vasárnap, Budapestre utaztunk Kick Dance versenyre. A hajnali 5 órai indulás sem tartotta vissza a lányokat a remek szerepléstől. 3 aranyéremmel és 2 ezüstéremmel térhettek haza. Második helyezett lett a LIKE és a SUPERGIRLS, első helyezést ért el a HEART BREAKERS, a CAMP ROCK, és a CSAJOSOKK. 

  

Egy hétvége, két verseny

Kihívásokkal teli hétvége vár a versenyző csapatainkra.
Április 5-e és 6-a is versenynap lesz az Acro Dance SE táncosainak. A lányok mindent beleadnak az edzéseken, hogy szép eredményekkel térhessenek haza mindkét versenyről és egy sikeres hétvégével induljon az április. 
Április 5-én egy területi versenyre utazunk Székesfehérvárra. 12 csapatunk mérheti össze tudását a többi egyesülettel csapatnév szerint: CuKick, Surprise, Spirit, Fantastic, No Limit, PárducRock, Joy, Stars, Fresh, KickStar, MegaRock, High Five. 
Április 6-án pedig Kick Dance versenyre visszük csapatainkat Budapestre. 6 csapat állhat színpadra és mutathatja meg tánctudását. Shake Up, Like, Camp Rock, Supergirls, Heart Breakers, CsajoSokk csapatainkért izgulhatunk. 
Hajrá csajok! Hajrá Acro Dance!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 10253 / 26395
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár