Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

 

Vége a területi versenyeknek

A 2014 tavaszi versenyszezonban nincs több területi megmérettetés, de a lányok még nincsenek túl a nehezén. A következő összecsapás egy Országos Bajnokság lesz április 26-27-én, Budapesten. Egyesületünket 8 csapat képviseli majd a két napos rendezvényen. Lehet, hogy a lányok fáradtak és pörgős időszak áll mögöttük, de teljes erőbedobással hajtanak minden edzésen, hogy tovább fényesítsék hírnevünket! 


 

A hétvégi termés: 5 arany, 6 ezüst, 1 bronz

Fantasztikus, eredményekben gazdag és egyben fárasztó hétvégét tudhatunk magunk mögött. Nagyszerűen szerepeltek az Acro Dance SE csapatai a szombati és vasárnapi versenyeken.

Szombaton, a Székesfehérváron megrendezett területi versenyen, 2 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 1 bronzérmet sikerült bezsebelni az Acro Dance-es lányoknak! Harmadik helyen végzett a JOY. A dobogó második fokára állhatott fel a KICK STAR, a PÁRDUC ROCK, a SPIRIT és a FANTASTIC. A legfényesebb éremmel pedig két nagyformációnk a MEGA ROCK és a HIGH FIVE térhetett haza.

Vasárnap, Budapestre utaztunk Kick Dance versenyre. A hajnali 5 órai indulás sem tartotta vissza a lányokat a remek szerepléstől. 3 aranyéremmel és 2 ezüstéremmel térhettek haza. Második helyezett lett a LIKE és a SUPERGIRLS, első helyezést ért el a HEART BREAKERS, a CAMP ROCK, és a CSAJOSOKK. 

  

Egy hétvége, két verseny

Kihívásokkal teli hétvége vár a versenyző csapatainkra.
Április 5-e és 6-a is versenynap lesz az Acro Dance SE táncosainak. A lányok mindent beleadnak az edzéseken, hogy szép eredményekkel térhessenek haza mindkét versenyről és egy sikeres hétvégével induljon az április. 
Április 5-én egy területi versenyre utazunk Székesfehérvárra. 12 csapatunk mérheti össze tudását a többi egyesülettel csapatnév szerint: CuKick, Surprise, Spirit, Fantastic, No Limit, PárducRock, Joy, Stars, Fresh, KickStar, MegaRock, High Five. 
Április 6-án pedig Kick Dance versenyre visszük csapatainkat Budapestre. 6 csapat állhat színpadra és mutathatja meg tánctudását. Shake Up, Like, Camp Rock, Supergirls, Heart Breakers, CsajoSokk csapatainkért izgulhatunk. 
Hajrá csajok! Hajrá Acro Dance!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 20604 / 23392
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár