Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

Nemzetközi Táncfesztivál

Lányaink, hétvégén egy fergeteges fellépésen vehettek részt a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon. Minden adott volt a 14. alkalommal megrendezett AEDA Európa nemzetközi művészeti fesztiválhoz. Tehetséges táncosok, színes felvonulás a Balatonfüred Város Koncertfúvós Zenekara közreműködésével, változatos műsor, csodálatos tavaszi napsütéses idő. 
A rendezvényt Hári Lenke, alpolgármester nyitotta meg. Mindenképpen színesítette a műsort a különböző országokból: Ukrajnából, Grúziából, Oroszországból érkező táncosok kultúrája és műsora.  A közönség soraiban ülők közül mindenki találhatott a kedvének való fellépőt. 
Táncosaink nagyszerűen érezték magukat és remélik többször lesz lehetőségük különböző kultúrákkal közelebbről is megismerkedni.
 Lufik, felvonulás, fellépés

Fantasztikus felkérésnek tehetünk eleget a szombati nap folyamán (2014.03.29.) Lufikkal és felvonulással dúsított fellépésünk lesz a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon. 3 nagyformáció, 8 műsorszámmal készül a bemutatóra. 
A lányok nagyon izgatottak, ugyanis több nemzet, több táncstílussal mutatkozik be ezen a Művészeti Fesztiválon. 
A felvonulás és a fellépés mindenki számára megtekinthető 14:45-17 óráig! 


 

Versenyt terveztünk, kirándulás lett belőle

A lányok keményen edzettek, hogy megmérettessék magukat a váci országos versenyen, de a rendezvény egy sajnálatos csőtörés miatt elmaradt.
Ennek ellenére, az Acro Dance SE táncosai nem csüggedtek és ráadásul éremmel a nyakukban tértek haza. A PárducRock és a MegaRock csapatunkat bronz minősítésben részesítették a 2013-as évi teljesítményük alapján. 
Az Acro Dancesek mindenből kihozzák a legjobbat, ezért egy rögtönzött egyesületi kirándulást szerveztünk Budapesten a Gellért-hegyre. 
Találkozunk a következő versenyen, április 5-én Székesfehérváron.
Facebook képgaléria itt >>|
 

 

 

Itt az újabb megmérettetés

Szinte még ki sem heverték a múltkori versenyt a lányok, de már gőzerővel készülnek a következő megmérettetésre.
Egyesületünket 7 csapat képviseli majd a 2014. március 22-én, Vácon megrendezésre kerülő Országos Bajnokságon. Ebből három nagyformáció: Kick Star, MegaRock, High Five. Négy pedig kisformáció: Fantastic, No Limit, Páruc Rock, Spirit. 
A versenyről további információk itt >>|
Hajrá ACRO DANCE!!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 20665 / 23453
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár