Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

Nemzetközi Táncfesztivál

Lányaink, hétvégén egy fergeteges fellépésen vehettek részt a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon. Minden adott volt a 14. alkalommal megrendezett AEDA Európa nemzetközi művészeti fesztiválhoz. Tehetséges táncosok, színes felvonulás a Balatonfüred Város Koncertfúvós Zenekara közreműködésével, változatos műsor, csodálatos tavaszi napsütéses idő. 
A rendezvényt Hári Lenke, alpolgármester nyitotta meg. Mindenképpen színesítette a műsort a különböző országokból: Ukrajnából, Grúziából, Oroszországból érkező táncosok kultúrája és műsora.  A közönség soraiban ülők közül mindenki találhatott a kedvének való fellépőt. 
Táncosaink nagyszerűen érezték magukat és remélik többször lesz lehetőségük különböző kultúrákkal közelebbről is megismerkedni.
 Lufik, felvonulás, fellépés

Fantasztikus felkérésnek tehetünk eleget a szombati nap folyamán (2014.03.29.) Lufikkal és felvonulással dúsított fellépésünk lesz a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon. 3 nagyformáció, 8 műsorszámmal készül a bemutatóra. 
A lányok nagyon izgatottak, ugyanis több nemzet, több táncstílussal mutatkozik be ezen a Művészeti Fesztiválon. 
A felvonulás és a fellépés mindenki számára megtekinthető 14:45-17 óráig! 


 

Versenyt terveztünk, kirándulás lett belőle

A lányok keményen edzettek, hogy megmérettessék magukat a váci országos versenyen, de a rendezvény egy sajnálatos csőtörés miatt elmaradt.
Ennek ellenére, az Acro Dance SE táncosai nem csüggedtek és ráadásul éremmel a nyakukban tértek haza. A PárducRock és a MegaRock csapatunkat bronz minősítésben részesítették a 2013-as évi teljesítményük alapján. 
Az Acro Dancesek mindenből kihozzák a legjobbat, ezért egy rögtönzött egyesületi kirándulást szerveztünk Budapesten a Gellért-hegyre. 
Találkozunk a következő versenyen, április 5-én Székesfehérváron.
Facebook képgaléria itt >>|
 

 

 

Itt az újabb megmérettetés

Szinte még ki sem heverték a múltkori versenyt a lányok, de már gőzerővel készülnek a következő megmérettetésre.
Egyesületünket 7 csapat képviseli majd a 2014. március 22-én, Vácon megrendezésre kerülő Országos Bajnokságon. Ebből három nagyformáció: Kick Star, MegaRock, High Five. Négy pedig kisformáció: Fantastic, No Limit, Páruc Rock, Spirit. 
A versenyről további információk itt >>|
Hajrá ACRO DANCE!!


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 10274 / 26415
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár