Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális
 

ACRO DANCE Sikerek

Tizenegy egyesület, közel 500 táncosa mérte össze tudását az idei év első akrobatikus rock and roll területi versenyén Veszprémben. (2014. március 9.)

Az Acro Dance Sporttánc Egyesület táncosainak 7 dobogós helyezést is sikerült bezsebelni.

A children nagyformációs kategóriában induló Kick Star nevű csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Children kisformációs kategóriában három csapatunk is versenyzett, Spirit nevű kisformációnk ezüstérmes lett, míg a CuKick a hatodik helyet tudhatja magáénak, a Surprise teljesítménye a pedig a nyolcadik helyre volt elegendő.

 

Az eddig, children kategóriában versenyző MegaRock csapat, az idei évtől, egy kategóriával feljebb folytatja a versenyzést, így serdülő nagyformációban mutatták meg tánctudásukat. A lányok nem hátráltak meg a kicsit nehezebb feladat elől és csodálatos teljesítménnyel a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel.

 
A Fantastic a No Limit és a Tigrisek nevű kisformációk, serdülő kategóriában mérhették össze tudásukat a többi egyesülettel. A No Limit egy hatodik helyezést tudhat magáénak a Tigrisek az ötödik helyen végeztek, a Fantastic csapat lányai pedig ezüstéremmel a nyakukban térhettek haza.Junior kisformációs kategóriában a PárducRock éppen lecsúszott a dobogó első helyéről és így egy ezüstéremmel lettek gazdagabbak. A Joy nevű junior kisformáció most lépett először színpadra és rögtön a negyedik helyen végeztek. A balatonfüredi egyesület egy teljes új junior nagyformációval is büszkélkedhetett a versenyen. A csapat a High Five nevet kapta és ebben a felállásban most versenyeztek először. Edzőjük szerint a versenyen elért harmadik helyezés tökéletes kezdése volt az évnek.Felnőtt kategóriában is a dobogósok között végeztünk. A Stars nevű kisformáció a harmadik helyre állhatott fel, Fresh formációnk a negyedik helyen végzett.


 

További Oldalak: « Előző oldal 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 10307 / 26449
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár