Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

 ACRO DANCE KARÁCSONY - XX. SZÜLINAP

December 17-én,15 órától, Balatonfüreden a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban rendezte meg az Acro Dance Sporttánc Egyesület a XX. Jubileumi karácsonyi gálával egybekötött táncversenyét. 

A versenyszezonnak az idei évre ugyan vége, de az Acro Dance táncosai nem pihentek. Az utánpótlás számára vasárnap délután kezdődött az igazi kihívás. A rendezvényen a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig mindenki bemutatta a tánctudását. Míg utánpótlás táncosok verseny keretében mérhették össze tudásukat, addig a rutinos versenyzők bemutatókkal színesítették a programot. A legkisebbek, azaz az Acro Manók is színpadra álltak és bemutatták, mit tanultak az év során. 

Az Acro Dance Karácsonyon children, serdülő, junior korosztályú táncosok, 9 kategóriában versenyeztek a bajnoki címért, akik Balatonfüredről, Veszprémből, Keszthelyről, Tapolcáról Úrkútról és Székesfehérvárról érkeztek, valamint színpadra léptek a legfiatalabb táncosok is az Acro Manók. 

A gálaműsorban pedig az egyesület legkiválóbb kiemelt versenyzői szerepeltek. Többek között fellépett a kétszeres világkupa győztes High Five - nemzetközi nagyformáció és Csehországi Bajnokság győztes csapata a Fantastic formáció. A fergeteges hangulathoz hozzájárult a meglepetés zenekar, a Nagyszínpad győztese, a Lóci játszik.

A pontozóbírók ezúttal egytől egyig kétszeres világkupa győztes versenyzők. A lányok több mint tíz éves szakmai múlttal a hátuk mögött edzőként és asszisztensként is segítik az egyesület munkáját.

Az egyesületről:

Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesületet 20 éve (1997.) alapította Tromlerné Rusz Rita többszörös Országos és Magyar Bajnok, Világkupa 5. helyezett. Az egyesület célja, a sportakrobatika, az akrobatikus rock and roll és egyéb táncok színvonalas és rendszeres sportolási lehetőség biztosítása széles korosztályban, a versenysport, a tehetséggondozás, a diáksport és a szabadidő sport támogatása.

A kezdetek óta már egy teljes generáció nevelkedett már fel az Acro Dance égisze alatt. Kitartó és színvonalas munka eredménye, hogy napjainkban a Nyugat – Magyarországon működő egyesület, vezető szerepet tölt be a magyarországi formációs rock and roll életében. Az Acro Dance SE szakosztály formában működik: Balatonfüreden, Alsóörsön, Keszthelyen, Nagyvázsonyban, Székesfehérváron, Tapolcán, Tótvázsonyban, Úrkúton és Veszprémben.

Versenyzői az elmúlt 20 évben szinte az egész országot és Európát bejárva, közel 100 nyugat-magyarországi, közel 80 országos versenyen; valamint 20 Magyar Bajnokságon, összesen 200 hazai, és 11 nemzetközi versenyen vettek részt sikerekkel.

Az egyesület formációi minden versenyen a döntőbe táncolták magukat. Az elmúlt 20 év szummája pedig összesen 1 000 érem, 410 arany, 270 ezüst és 310 bronz érem. 

 

Az Acro Dance bízik abban, hogy ismét színesíteni tudja Balatonfüred város elismerten gazdag, színvonalas kulturális és sport életét így a régió ismét egy különleges sportcsemegével lett gazdagabb.

Az Acro Dance Karácsonyról az alábbi formációk térhettek haza aranyéremmel:
Gladiátorok - Úrkút 
Cikk Cakk Rock - Balatonfüred 
Love Dance - Balatonfüred 
Moon Dancers - Veszprém 
Miracle - Balatonfüred 
Magic Girls - Tapolca 
Oreo - Veszprém 
Csak Csajok - Úrkút
Fire Rock - Veszprém
Silver - Székesfehérvár
 

Balatonfüred, 2017. december 18. 

 

További Oldalak: « Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 6972 / 5900
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár