Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Bóta Krisztina
  • Bóta Krisztina
    Bóta Krisztina

Telefonszám: +36 70 324-5758
E-mail: bota.kriszti1988@gmail.com

1994-ben ismerkedtem meg az akrobatikus rock and rollal. Egerben kezdtem táncolni, amit egészen a középiskola elejéig ott folytattam kisformációs, nagyformációs és páros C, illetve B kategóriában. Ezután a középiskola alatt Budapesten edzettem, szintén páros és formációs kategóriákban. A középiskola után néhány évvel Balatonfüredre költöztem, ekkor ismerkedtem meg az Acro Dance Sporttánc Egyesülettel, ahol több évig versenyeztem felnőtt nagyformációs versenyeken. 

Jelenleg már nem versenyzek, de még mindig a tánc foglal el nagy szerepet a mindennapjaimban, gyermekek oktatásának formájában. Célom, hogy minden táncolni, mozogni vágyó gyermeknek örömmel teljenek el azok az órák, amiket az általam tartott foglalkozáson töltenek el, és megadjam a lehetőséget azoknak is, akik komolyabban szeretnének foglalkozni ezzel a sportággal. 

Akarattal, kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni, én ezt tanultam az edzőimtől, szeretném én is ezt továbbítani a tanítványaimnak. Szeretném, hogy ők is átéljék azt, milyen egy jó csapat tagjának lenni, hogy milyen egy világbajnokság színpadán szerepelni, és milyen érzés a dobogó legfelső fokán állni.

 

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2020 | Klikk: 14525 / 53353
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Bóta Krisztina - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár