Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Bóta Krisztina
  • Bóta Krisztina
    Bóta Krisztina

Telefonszám: +36 70 324-5758
E-mail: bota.kriszti1988@gmail.com

1994-ben ismerkedtem meg az akrobatikus rock and rollal. Egerben kezdtem táncolni, amit egészen a középiskola elejéig ott folytattam kisformációs, nagyformációs és páros C, illetve B kategóriában. Ezután a középiskola alatt Budapesten edzettem, szintén páros és formációs kategóriákban. A középiskola után néhány évvel Balatonfüredre költöztem, ekkor ismerkedtem meg az Acro Dance Sporttánc Egyesülettel, ahol több évig versenyeztem felnőtt nagyformációs versenyeken. 

Jelenleg már nem versenyzek, de még mindig a tánc foglal el nagy szerepet a mindennapjaimban, gyermekek oktatásának formájában. Célom, hogy minden táncolni, mozogni vágyó gyermeknek örömmel teljenek el azok az órák, amiket az általam tartott foglalkozáson töltenek el, és megadjam a lehetőséget azoknak is, akik komolyabban szeretnének foglalkozni ezzel a sportággal. 

Akarattal, kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni, én ezt tanultam az edzőimtől, szeretném én is ezt továbbítani a tanítványaimnak. Szeretném, hogy ők is átéljék azt, milyen egy jó csapat tagjának lenni, hogy milyen egy világbajnokság színpadán szerepelni, és milyen érzés a dobogó legfelső fokán állni.

 

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 20583 / 23371
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Bóta Krisztina - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár