Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Aktuális

 ACRO DANCE KARÁCSONY - XX. SZÜLINAP

December 17-én,15 órától, Balatonfüreden a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban rendezte meg az Acro Dance Sporttánc Egyesület a XX. Jubileumi karácsonyi gálával egybekötött táncversenyét. 

A versenyszezonnak az idei évre ugyan vége, de az Acro Dance táncosai nem pihentek. Az utánpótlás számára vasárnap délután kezdődött az igazi kihívás. A rendezvényen a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig mindenki bemutatta a tánctudását. Míg utánpótlás táncosok verseny keretében mérhették össze tudásukat, addig a rutinos versenyzők bemutatókkal színesítették a programot. A legkisebbek, azaz az Acro Manók is színpadra álltak és bemutatták, mit tanultak az év során. 

Az Acro Dance Karácsonyon children, serdülő, junior korosztályú táncosok, 9 kategóriában versenyeztek a bajnoki címért, akik Balatonfüredről, Veszprémből, Keszthelyről, Tapolcáról Úrkútról és Székesfehérvárról érkeztek, valamint színpadra léptek a legfiatalabb táncosok is az Acro Manók. 

A gálaműsorban pedig az egyesület legkiválóbb kiemelt versenyzői szerepeltek. Többek között fellépett a kétszeres világkupa győztes High Five - nemzetközi nagyformáció és Csehországi Bajnokság győztes csapata a Fantastic formáció. A fergeteges hangulathoz hozzájárult a meglepetés zenekar, a Nagyszínpad győztese, a Lóci játszik.

A pontozóbírók ezúttal egytől egyig kétszeres világkupa győztes versenyzők. A lányok több mint tíz éves szakmai múlttal a hátuk mögött edzőként és asszisztensként is segítik az egyesület munkáját.

Az egyesületről:

Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesületet 20 éve (1997.) alapította Tromlerné Rusz Rita többszörös Országos és Magyar Bajnok, Világkupa 5. helyezett. Az egyesület célja, a sportakrobatika, az akrobatikus rock and roll és egyéb táncok színvonalas és rendszeres sportolási lehetőség biztosítása széles korosztályban, a versenysport, a tehetséggondozás, a diáksport és a szabadidő sport támogatása.

A kezdetek óta már egy teljes generáció nevelkedett már fel az Acro Dance égisze alatt. Kitartó és színvonalas munka eredménye, hogy napjainkban a Nyugat – Magyarországon működő egyesület, vezető szerepet tölt be a magyarországi formációs rock and roll életében. Az Acro Dance SE szakosztály formában működik: Balatonfüreden, Alsóörsön, Keszthelyen, Nagyvázsonyban, Székesfehérváron, Tapolcán, Tótvázsonyban, Úrkúton és Veszprémben.

Versenyzői az elmúlt 20 évben szinte az egész országot és Európát bejárva, közel 100 nyugat-magyarországi, közel 80 országos versenyen; valamint 20 Magyar Bajnokságon, összesen 200 hazai, és 11 nemzetközi versenyen vettek részt sikerekkel.

Az egyesület formációi minden versenyen a döntőbe táncolták magukat. Az elmúlt 20 év szummája pedig összesen 1 000 érem, 410 arany, 270 ezüst és 310 bronz érem. 

 

Az Acro Dance bízik abban, hogy ismét színesíteni tudja Balatonfüred város elismerten gazdag, színvonalas kulturális és sport életét így a régió ismét egy különleges sportcsemegével lett gazdagabb.

Az Acro Dance Karácsonyról az alábbi formációk térhettek haza aranyéremmel:
Gladiátorok - Úrkút 
Cikk Cakk Rock - Balatonfüred 
Love Dance - Balatonfüred 
Moon Dancers - Veszprém 
Miracle - Balatonfüred 
Magic Girls - Tapolca 
Oreo - Veszprém 
Csak Csajok - Úrkút
Fire Rock - Veszprém
Silver - Székesfehérvár
 

Balatonfüred, 2017. december 18. 

 

További Oldalak: « Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 63 Következő oldal »
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2024 | Klikk: 63736 / 28757
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: www.acrodance.hu - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár