Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Bemutatkozás

„Mindörökké Rock And Roll”

Az AcroDance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesületet több, 20 éve (1997.) alapította Rusz Rita többszörös Országos és Magyar Bajnok, Világkupa 5. helyezett.

A kezdetek óta már egy teljes generáció nevelkedett fel az Acro Dance égisze alatt.

 

Kitartó és színvonalas munka eredménye, hogy napjainkban a Nyugat – Magyarországon működő egyesület, vezető szerepet tölt be a magyarországi formációs rock and roll életében. Az Acro Dance SE szakosztály formában működik: Balatonfüreden, Alsóörsön, Keszthelyen, Székesfehérváron, Tapolcán, Úrkúton és Veszprémben.
Az AcroDance SE több alkalommal rendezett Nyugat – Magyarországi valamint országos versenyt. 2012. novemberében elnyerte a megrendezésre kerülő Magyar Bajnokság rendezési jogát. 
2014-ben az egyesület elnyerte az Év Versenye Díjat, mely a legmagasabb minősítés a versenyt szervezők számára.
2015-ben az Acro Dance SE High Five felnőtt nemzetközi nagyformációja az olaszországi Riminiben megrendezett világkupán 1. helyezést ért el.

 

Napjaink rohanó világában egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód és a sport. Ennek szellemében a képzést - kezdőtől a versenyszintig - tapasztalt, képzett edzők és oktatók végzik. Táncosainkat életkor és tudásszint alapján, differenciáltan oktatjuk.

 

Eredményeket elérni csak a „Rock and Roll az életem” mottóval lehet. Ezt a lelkesedést közvetíteni a táncosok felé szép és felelősségteljes feladat. A gyerekek és a tánc szeretete motiválja az egyesület teljes működését.
 

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2023 | Klikk: 228930 / 205734
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Bemutatkozás - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár