Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Egyed-Cseh Diána

Telefonszám:  +36 30 335-1731
E-mail: addia@freemail.hu

Világéletemben örökmozgó voltam, Édesanyám is mesélte, hogy már gyerekkoromban sem tudtam egy helyben maradni, úgy kellett az ennivalót is utánam hozni. Jártam néptáncra, aerobikra, mindig sportoltam valamit. A gyerekek és a mozgás iránti szeretetemből fakadóan egyértelmű volt számomra, hogy elvégezzem Győrben a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolát, mégpedig tanító-testnevelő szakon.
 
2006-ban kerültem kapcsolatba az Acro Dance Sporttánc Egyesülettel, kezdtem el az oktatást. És közben valóra vált egy álmom… Lehetőséget kaptam, hogy az Acro Sokk nevű felnőtt nagyformációban táncolhassak. Nagyon nagy élmény volt számomra, hiszen meg tudtam milyen csapatban dolgozni, rendszeresen edzésekre járni, fellépésekre menni, versenyeken részt venni. Együtt nevettünk, sírtunk, de mindig CSAPATKÉNT dolgoztunk, hiszen tudtuk, hogy együtt, egymásért küzdenünk kell.Legjobb eredményünket 2010-ben, a Bécsben megrendezett Világbajnokságon értük el, ahol 8. helyen végeztünk.
 
Mint testnevelő és edző fontosnak tartom, hogy már óvodás kortól megszerettessem a gyerekekkel a mozgást, különösen a táncot. Fontos, mert javítja a testtartást, fejleszti a mozgáskoordinációt és ritmusérzéket, megtanít a kitartásra és a csapatmunkára. Szükség van a jókedvre, a vidámságra, mely számomra is nélkülözhetetlen.
 
Várok MINDENKIT szeretettel, vidámsággal, szuper zenékkel és koreográfiákkal!
 
 
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2023 | Klikk: 13843 / 129319
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Egyed-Cseh Diána - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár