Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Károlyiné Klespitz Katalin

Telefonszám: +36 70 778-6731
E-mail: a.d.kata@freemail.hu

 

Rita első tanítványai közé tartozom, 1996-ban kezdtem táncolni. Felejthetetlen élmény volt gyermekként a tánc és a sport is. A versenyek és a fellépések örök emlékek maradnak. Évek múltán a sors ismét összehozta útjainkat, és Ritának köszönhetően én is az Acro Dance Egyesület edzője lehetek. Nagyon örülök, hogy az enyémhez hasonló élményeket, emlékeket ajándékozhatunk együtt a gyerekeknek.

Úrkúton tartom az edzéseket, lelkes csapatom kitartása határtalan. Részt vehetnek fiúk és lányok, iskolások, óvodások. Csapatunkat formációs táncosok és egy fiú-lány táncos pár is gazdagítja.

 

Családanyaként már én is tapasztalom a zene, a ritmus, a mozgás pozitív hatásait a gyermekekre. Óvodáskorban játékos foglalkozásokkal vezetjük fel a mozdulatokat, amiből később koreográfia lesz. Fejlesztjük a ritmusérzéket és pörgős zenére igazi táncosokká válnak. Továbbra is várunk mindenkit a csapatunkba. Jelentkezz, ha csatlakozni szeretnél hozzánk, akár telefonon akár az edzéseken!

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2023 | Klikk: 13820 / 129297
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Károlyiné Klespitz Katalin - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár