Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Kiss Szimóna

Telefonszám: +36 30 990-2180
E-mail: szimi.acrodance@gmail.com

Kiss Szimóna vagyok. 1991-ben születtem.1997 óta táncolok az Acro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesületben. Az első pillanattól kezdve rabul ejtett a tánc, az akrobatikus rock and roll. Lelkesedésem a mai napig tart.

Táncoltam kisformációban, nagyformációban és indultam páros versenyeken is. A legbüszkébb a Fever kisformációra és az Acro Sokk nemzeti/nemzetközi nagyformációra vagyok. Ebben a kategóriában a világ 8. legjobb formációvá váltunk, a 2010-ben  megrendezett Bécsi  világbajnokságon.

Mindig is az volt az álmom hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Célom megszerettetni velük ezt a sportágat, a maximumot kihozni belőlük. Szeretném, ha ők is átéreznék, hogy milyen nagyszerű érzés sok nevetés mellett és kemény munkával a dobogó tetején állni.

Ha szeretsz táncolni és szeretnél egy vidám és színes egyesület tagja lenni, ha vonz a színpad varázsa, csatlakozz hozzánk!

Íme pár videó hogy te is kedvet kapj es lásd hova tudsz eljutni

http://www.youtube.com/watch?v=BKbZGiPU35A

http://www.youtube.com/watch?v=fhnCCxoqH2A

 
 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2023 | Klikk: 74799 / 51399
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Kiss Szimóna - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár