Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Tromlerné Rusz Rita

Az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület elnöke vagyok. Egyesületünk most ünnepli megalapításának 17. évfordulóját. Ezért tartom fontosnak, hogy beszámoljak az egyesület létrejöttének előzményeiről, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

17 éves koromban lettem a rocky szerelmese. Röplabdáztam, vívtam, jártam néptáncra és jazz balettre, de a zene, tánc és sport együttesen lett fontos az életemben. Ezért váltottam az akrobatikus rock and rollra. Az alapokat Szakál Attila, Báthory Kovács Szilvia és Horváth Péter keze alatt sajátítottam el. Kemény edzésekkel egyre jobb eredményeket értem el, míg végül a legfelsőbb szintű ’A’ kategóriás versenyző lettem. Legjobb eredményeim: Többszörös Országos és Magyar Bajnoki cím, Világkupa 5. helyezés.

1998-ban végeztem a Testnevelési Egyetem edzői szakán. Még ebben az évben pontozó bíró, később versenyfelügyelő lettem. Edzői pályafutásomat veszprémi egyetemisták, kisebb Veszprém megyei csoportok oktatásával kezdtem. Három évig Budapesten voltam edző, de hétvégeken, a Balaton parton tartottam már rendszeresen edzéseket. Elsőként valósítottam meg Veszprém megyében a formációs rock and roll kategóriát.

Az egyre növekvő igény miatt döntöttem a balatonfüredi székhelyű egyesület megalapítása mellett. Egyesületünk szakosztály formában működik: Balatonfüreden, Keszthelyen, Székesfehérváron, Tapolcán, Úrkúton és Veszprémben. Táncosaink kimagasló eredményeikkel területi, országos EB és VB-ken öregbítik városuk, országunk, egyesületünk hírnevét. Célunk még több „aranyosan” csillogó érem elérése minden kategóriában. Fontos számunkra, hogy olyan összetartó közösséget alakítsunk ki, ahol a táncosaink a sport és a tánc iránti szeretet erősítése mellett, a későbbi életük során is hasznosítható értékeket sajátítsanak el, mint csapatszellem, kitartás, szorgalom, fegyelem.

Rusz Rita és Tromler KálmánTehetséges versenyzőinkből idővel kiváló edzők lettek, akik a szakirányú végzettségek megszerzése után nagy szeretettel és odaadással nevelik az utánpótlást.

Férjem Tromler Kálmán irányítása alatt sajátítják el a versenyzők az akrobatika elemeit. A sok szép siker hűséges, megbízható edzőinkkel együtt végzett csapatmunka eredménye.

Családomon belül is biztosítva van az utánpótlás, Kata lányom 4 éves kora óta táncol az egyesületben. Dobogós helyezései közül kiemelném az Országos Bajnoki címet. Kisfiam Bence még nem táncol, de az élet útjai kifürkészhetetlenek…

Köszönöm a családomnak a sok bíztatást és támogatást, ami nélkül ezt a sokrétű összetett, de számomra fontos és szeretett munkát, mely életem meghatározó része, nem tudnám ilyen eredményesen végezni.

Tromlerné Rusz Rita
ACRO DANCE SE elnök 

 

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2023 | Klikk: 162428 / 148847
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Bemutatkozik az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület elnöke

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Tromlerné Rusz Rita - | ACRO DANCE SE | Bemutatkozik az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület elnöke

Szlogen:

Linkfelhő: Tromlerné, Rusz Rita, Acro Dance SE elnöke, Acro Dance elnök, Acro Dance edző, acro dance pontozóbíró, veszprém-megyei acro dance edző,

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár