Megnézem!
Bezár!

Acro Dance Tánctanfolyamok 2018-2019
Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2018. Acro Dance Tánctáborok
Acro Dance Nyárköszöntő
TLC ACRO DANCE Akrobatikus Rock and Roll Dunántúli Táncverseny
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

Károlyiné Klespitz Katalin

Telefonszám: +36 70 778-6731
E-mail: a.d.kata@freemail.hu

 

Rita első tanítványai közé tartozom, 1996-ban kezdtem táncolni. Felejthetetlen élmény volt gyermekként a tánc és a sport is. A versenyek és a fellépések örök emlékek maradnak. Évek múltán a sors ismét összehozta útjainkat, és Ritának köszönhetően én is az Acro Dance Egyesület edzője lehetek. Nagyon örülök, hogy az enyémhez hasonló élményeket, emlékeket ajándékozhatunk együtt a gyerekeknek.

Úrkúton tartom az edzéseket, lelkes csapatom kitartása határtalan. Részt vehetnek fiúk és lányok, iskolások, óvodások. Csapatunkat formációs táncosok és egy fiú-lány táncos pár is gazdagítja.

 

Családanyaként már én is tapasztalom a zene, a ritmus, a mozgás pozitív hatásait a gyermekekre. Óvodáskorban játékos foglalkozásokkal vezetjük fel a mozdulatokat, amiből később koreográfia lesz. Fejlesztjük a ritmusérzéket és pörgős zenére igazi táncosokká válnak. Továbbra is várunk mindenkit a csapatunkba. Jelentkezz, ha csatlakozni szeretnél hozzánk, akár telefonon akár az edzéseken!

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2019 | Klikk: 20645 / 23433
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Károlyiné Klespitz Katalin - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár