Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Acro Dance Nyárköszöntő Meghívó
2019. Acro Dance Táborok
Acro Dance Fellépések

Elérhetőségeink

ElérhetőségeinkAcro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület 
Tromlerné Rusz Rita elnök

Tel: +36/ 30 933 22 92 

High Five - 2015. Rimini VK

 

2015. július 12 – én az olaszországi Riminiben rendezték meg a Rock and Roll Felnőtt Formációs Világkupát, ahol az Acro Dance Se HIGH FIVE nagyformációja rajt-cél győzelmet aratva lett világkupa győztes.

Kilenc ország (Ausztria, Horvátország, Csehország, Franciaország, Németország, Olaszország, Oroszország, Svájc és Magyarország) összesen tizenkilenc formációja vett részt a nemes versengésben. 

Célként a döntőbejutást fogalmaztuk meg, emellett fontosnak tartottuk a nemzetközi tapasztalatszerzést is. A High Five formáció tagjainak ez a verseny nagy kihívást jelentett, hiszen ezen a szinten az első felnőtt osztályú versenyükön vettek részt.  2015 év elején léptek át a juniorból a felnőtt kategóriába, így a mezőny legfiatalabbjaiként, és teljesen újoncnak számító csapatként szálltak szembe a többi tapasztalt versenyző formációval.

A lányok rendkívül kitartó, céltudatos és megfeszített munkával készültek fel az olaszországi világkupa megmérettetésre. A formációra összességében az egyre jobb eredményekre való törekvés, a kitartás, a fantasztikus csapatszellem, és az együttműködés volt és lesz a jövőben is a legjellemzőbb.

Ezekre feltétlenül szükség volt ahhoz, hogy a selejtezőkör után a HIGH FIVE azonnal a mezőny legelőkelőbb helyéről folytatta a küzdelmet, majd egyenes ágon- elsőként jutott tovább a középdöntőbe. Ott már éreztük, hogy a világkupa legnagyobb favoritja a csapatunk, hiszen a döntőbe is az első helyről jutottunk tovább.

A fináléban már nem volt megállás, a lányok a legkiválóbb formájukat hozva, a hosszú körüket is hibátlanul, teljes extázisban táncolták végig. Az eredményhirdetésnél szinte tapintani lehetett a feszültséget. Amikor elhangzott győztesként a High Five formáció neve, tudtuk és éreztük, hogy a Magyar Himnusz most nekünk és értünk szól és ezzel a HIGH FIVE formáció neve végérvényesen bearanyozódott. 

Az Acro Dance SE High Five nagyformációja kiváló teljesítménnyel, rendkívül színvonalas és hibátlan produkcióval világkupa győztesként térhetett haza.

A High Five formációt a világkupára felkészítették: Madár Eszter és Tromlerné Rusz Rita.

A világkupa győztes High Five formáció tagjai:  Bujáky Eszter, Ferenczy Boglárka, Izsó Fanni, Kiss Antónia, Kovács Brigitta, Kovács Petra, Kulcsár Orsolya, Lakner Diána, Nagy Alexandra, Nagy Krisztina, Németh Fanni, Ruzsiczky Nóra, Sebestyén Dóra, Sokoray Kata, Székely Barbara, Szomor Dorka, Tromler Kata Rebeka, Vörös Laura.

Facebook képgaléria >>>|

 

"Fantasztikus érzés volt a dobogó tetején állni, magasba emelni a győztesnek járó hatalmas trófeát és könnyezve, meghatódva, együtt énekelni a magyar Himnuszt." 

2015. július 12. Rimini, Olaszország


 

 

 

Bemutatkozik ACRO DANCE SE

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz  

 

Impresszum | | | Tartalom: * ACRODANCE * 1997 - 2024 | Klikk: 25023 / 136600
ACRODANCE SE | Balatonfüred | ACRODANCE SE | AcroStats
2012. augusztus 20.

A weboldalon megtalálható teljes képi és szöveges tartalom az ACRO DANCE SE szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom azaz a leírások, versenykiírások, kinézeti elemek, képek másolása és felhasználása kizárólag az Acro Dance SE írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 20.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az egyesület bankszámlájára átutalással kell kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Tulajdonos: ACRODANCE SE

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: High Five - 2015. Rimini VK - | ACRO DANCE SE | Akrobatikus Rock and Roll Egyesület

Szlogen:

Linkfelhő: Acro Dance, Rock and Roll, formációs rock and roll, színpadi látványtánc, rocki, roc & roll, tánciskola, tánctechnika, táncsport, sport tánc, sporttánc, acromanó, Acro Manó, rocky, akrodance, akrodensz

Készült: 2012. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár